(Πηγή: www.enikos.gr)
Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το γιαούρτι, το ελαιόλαδο, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ομογενοποιηθούν. Ζυμώστε καλά με τα χέρια σας μέχρι να σχηματιστεί μια λεία και ελαστική ζύμη. Αν χρειαστεί, προσθέστε λίγο ακόμα αλεύρι ή νερό.
Αυτή η συνταγή για τυροπιτάκια με γιαούρτι είναι εύκολη, γρήγορη και οικονομική. Είναι η ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο σνακ ή ορεκτικό. Τα τυροπιτάκια γίνονται τραγανά απ’ έξω και αφράτα από μέσα, με μια πλούσια γέμιση τυριού.
Σε ένα δεύτερο μπολ, ανακατέψτε τη φέτα, το τσένταρ, τον μαϊντανό και το πιπέρι.
Χωρίστε τη ζύμη σε 20-25 ίσα μέρη. Ανοίξτε κάθε κομμάτι ζύμης σε… Πηγή

