Πρωτοποριακό Επαγγελματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ιδρύεται με τη συνεργασία και τη χρηματοδότηση της Deloitte στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

(Πηγή: seleo.gr)

Με μια πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και η Deloitte Ελλάδος ενώνουν τις δυνάμεις τους και προχωρούν στη δημιουργία ενός καινοτόμου Επαγγελματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Ανάπτυξη Επιχειρησιακών Συστημάτων Λογισμικού» (MSc in Enterprise Software Systems Development). Στόχος του προγράμματος είναι η επανειδίκευση και η ανακατεύθυνση σπουδών πτυχιούχων άλλων ειδικοτήτων -εκτός της Πληροφορικής- ώστε να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

Το νέο Μεταπτυχιακό ιδρύεται από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής της Σχολής Επιστημών Πληροφορίας, σε συνεργασία και με τη χρηματοδότηση της Deloitte. Η επίσημη εκδήλωση για την ανακοίνωση του Προγράμματος και η υπογραφή της σχετικής σύμβασης… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.