Γλυφάδα: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που καταγγέλθηκε για βιασμό – «Δεν ασχολούμαι με γελοιότητες»

(Πηγή: www.enikos.gr)

Γλυφάδα: Ελεύθερος ο ιδιοκτήτης εστιατορίου που καταγγέλθηκε για βιασμό – «Δεν ασχολούμαι με γελοιότητες»

«Δεν ασχολούμαι με γελοιότητες, είναι αστεία όλα αυτά» αναφέρει ο 56χρονος ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Γλυφάδα, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από την καταγγελία μίας 31χρονης για βιασμό εντός του καταστήματος.

«Άλλωστε γι’ αυτό είμαστε ελεύθεροι, τα στοιχεία έδειξαν ότι δεν υπήρχε καμία σχέση» ισχυρίστηκε μιλώντας στο Mega ο 56χρονος.

Υπενθυμίζεται ότι, η 31χρονη κατήγγειλε πως 10 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης (29/05), ο 56χρονος αφού προσφέρθηκε να την βοηθήσει να ξεπαρκάρει το αυτοκίνητό της, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το εστιατόριο, ακολούθως, την προσκάλεσε για ένα ποτό εντός του… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *