(Πηγή: www.enikos.gr)
Αυτή η συνταγή για λιγκουίνι με λεμόνι και σκόρδο αποτελεί μια εύκολη και γευστική επιλογή για ένα γρήγορο γεύμα ή δείπνο. H φρεσκάδα του λεμονιού σε συνδυασμό με την αρωματική ένταση του σκόρδου, δημιουργεί ένα πιάτο με πλούσια γεύση και υφή, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.
Οδηγίες
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράστε νερό με αλάτι. Ρίξτε τα λιγκουίνι και βράστε τα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας μέχρι να μαλακώσουν.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Προσθέστε το ψιλοκομμένο σκόρδο στο ζεστό ελαιόλαδο και σοτάρετε μέχρι να μαλακώσει και να πάρει χρυσαφένιο χρώμα, για περίπου 1-2 λεπτά.
Ρίξτε στο τηγάνι τον… Πηγή

