Ρόδος: Ένα 24ωρο μετά την απόφαση για λουκέτο, το beach bar με τις παράνομες ξαπλώστρες οργανώνει πάρτι

(Πηγή: www.protothema.gr)

Όργιο αυθαιρεσίας – Το χρονικό της απόφασης για λουκέτο – Πώς συνεχίζει να λειτουργεί το μπαρ στην Αγία Μαρίνα με τον κολυμβητή σερβιτόρο

Η επιχείρηση διενεργήθηκε υπό τον συντονισμό της ΓΓ Δημόσιας Περιουσίας Ν. Κόλλια τόσο με το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Ναυτιλίας όσο και με τον Λιμεναρχείο Ρόδου και τις κατά τόπους κτηματικές υπηρεσίες.
«Όταν λέμε ότι μπαίνει τάξη στον αιγιαλό και τις παραλίες το εννοούμε! Όσοι παρανομούν στις παραλίες θα μας βρουν απέναντι τους» δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.
«Σε κάθε περιστατικό παρανομίας θα μας βρίσκουν απέναντι, με ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Έχουμε συμμάχους μας τους… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *