Σύμη: Κορυφώνεται η αγωνία για τον Μόσλεϊ -Έρευνες σε σπηλιές, κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση η σύζυγός του

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Συνεχίζονται σήμερα, για τέταρτη ημέρα, οι έρευνες για τον εντοπισμό του παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την περασμένη Τετάρτη το απόγευμα στη Σύμη.

Χθες, έγινε γνωστό ότι οι έρευνες στρέφονται σε μια περιοχή που οι ντόπιοι ονομάζουν «Άβυσσο». Οι σπηλιές, οι οποίες βρίσκονται κάτω από μια βραχώδη προεξοχή έξω από τη γραφική παραλία της Αγίας Μαρίνας, είναι ένας εκτεταμένος λαβύρινθος από σήραγγες που μπορεί να γεμίσουν γρήγορα με θαλασσινό νερό.

Η βραχώδης περιοχή διαθέτει ένα δίκτυο από γεμάτες με νερό «απύθμενες» σήραγγες κοντά στην Αγία Μαρίνα -όπου επικεντρώνεται τώρα η έρευνα.

Ένας σερβιτόρος σε μια κοντινή παραλία δήλωσε… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *