Αυτή την Κυριακή στο CANTINA magazine που κυκλοφορεί με το ΘΕΜΑ

(Πηγή: www.protothema.gr)

Ο επικός σιτοβολώνας, οι καλλιέργειες με όσπρια, αμύγδαλα, ντομάτες, φρούτα, αμπέλια και o αιωνόβιος φουντουκεώνας.
ΚΑΡΛΑ: Η λίμνη που ήθελε να είναι θάλασσα.
ΦΕΤΑ: Όσοι μιλούν ελληνικά τρώνε 10 κιλά τον χρόνο.
ΜΥΡΩΔΙΚΑ: Φυτεύουμε σωστά τα αγαπημένα μας βρώσιμα αρωματικά.
ΝΤΟΜΑΤΑ: Πώς φτάσαμε να καταναλώνουμε 75 κιλά κατ’ άτομο ετησίως.
ΙΣΤΟΡΙΑ: Η μαγειρική κουλτούρα στο έργο του Παπαδιαμάντη.
Ξεφυλλίστε τις σελίδες του ολοκαίνουριου περιοδικού μας:
ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Θεσσαλία, ο εθνικός μας κάμπος
Ένα πολύπλοκο μωσαϊκό, όπου η φύση, η γεωργία και ο ανθρώπινος κόπος συνθέτουν ένα εντυπωσιακό γεωργικό τοπίο. Από τα Φάρσαλα μέχρι τον Τύρναβο, από την Καρδίτσα έως την… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *