Αιχμηρές απαντήσεις Μητσοτάκη στην κριτική των πρώην για «δεξιά στροφή» -Επιμένει στη διεύρυνση της ΝΔ στο κέντρο

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας επενδύει ο Πρωθυπουργός για την ανάκαμψη της ΝΔ και εκεί θα εστιάσει το επόμενο διάστημα.

Πιστεύει ότι η κυβέρνηση στο τέλος της τετραετίας θα κριθεί από τους πολίτες για την υλοποίηση του προγράμματος της και το αν πέτυχε να δώσει λύσεις στα θέματα που τους απασχολούν και όχι «το αν και πόσο δεξιά θα στρίψει το τιμόνι», όπως σημειώνουν συνεργάτες του στον απόηχο των προχθεσινών παρεμβάσεων του κ. Σαμαρά και του κ. Καραμανλή.

Τη Δευτέρα ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε αιφνιδιαστικά στο Λαϊκό νοσοκομείο, το οποίο βρισκόταν σε εφημερία για να δει από κοντά την κατάσταση που… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *