Σαμοθράκη: Σκάφος του Λιμενικού συγκρούστηκε με τούρκικο αλιευτικό στη περιοχή της Ζουράφα

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Αναστάτωση προκλήθηκε λίγο πριν τις 12 το πρωι της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή της Σαμοθράκης στην περιοχή της Ζουράφας.

Σκάφος του Λιμενικού, συγκρούστηκε με τουρκικό αλιευτικό βορειοανατολικά της βραχονησίδας, με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές. Ωστόσο από το επεισόδιο δεν υπήρξε τραυματισμός.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, «τις πρωινές ώρες σήμερα, ένα πλωτό περιπολικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. εντόπισε ένα τουρκικό αλιευτικό (Α/Κ) σκάφος να αλιεύει εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων, στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά βραχονησίδας Ζουράφα.
Κατά την προσπάθεια ελέγχου του αλιευτικού ο κυβερνήτης του τουρκικού σκάφους πραγματοποίησε απότομη αλλαγή πορείας με αποτέλεσμα την επακούμβηση των δύο σκαφών.
Στη συνέχεια το αλιευτικό αποχώρησε αυτοδύναμα… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *