Το Ισραήλ βομβάρδισε λιμάνι στην Υεμένη

(Πηγή: www.zougla.gr)

Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν το Σάββατο επιδρομές σε στόχους των ανταρτών Χούθι στη πόλη-λιμάνι Χοντέιντα στην Υεμένη, προκαλώντας μια τεράστια πυρκαγιά, την επομένη της φονικής επίθεσης με drone στο Τελ Αβίβ που πραγματοποίησαν οι υεμενίτες αντάρτες, σε μια νέα κλιμάκωση στην ευρύτερη περιοχή.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και 87 τραυματίστηκαν από τις αεροπορικές επιδρομές, όπως μεταδίδει σήμερα το προσκείμενο στους Χούθι τηλεοπτικό δίκτυο Al Masirah.

«Ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη έπληξαν στρατιωτικούς στόχους του τρομοκρατικού καθεστώτος των Χούθι στην περιοχή του λιμανιού Χοντέιντα της Υεμένης, σε αντίποινα σε εκατοντάδες επιθέσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά του κράτους του Ισραήλ» από τους αντάρτες τους τελευταίους μήνες, ανακοίνωσε ο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *