ΗΠΑ: Επεισόδια και χιλιάδες διαδηλωτές κατά του Νετανιάχου έξω από το Καπιτώλιο – «Χρήσιμους ηλίθιους του Ιράν» τους χαρακτήρισε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός

(Πηγή: www.protothema.gr)

Χιλιάδες διαδηλωτές κατά του πολέμου του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας, ορισμένοι κρατώντας σημαίες της Παλαιστίνης, συγκεντρώθηκαν κοντά στο Καπιτώλιο εκφράζοντας την αντίθεσή τους με για την παρουσία του Ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου στο Κογκρέσο.
Πολλοί διαδηλωτές κρατούσαν πανό, που χαρακτήριζαν τον Νετανιάχου «Καταζητούμενο Εγκληματία Πολέμου» και άλλοι πλακάτ μπου αναφέρονταν στο ένταλμα σύλληψης που ζητούν να εκδώσουν οι εισαγγελείς του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου. Ο Νετανιάχου αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες για εγκλήματα πολέμου.
Από τη σημερινή μαζική διαδηλωση έξω από το καπιτώλιο δεν έλειψαν και τα επεισόδια με την Αστυνομία. Οι διαδηλωτές δεν παρέλειψαν να κάψουν αμερικανικές σημαίες σε ένδειξη… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.