(Πηγή: www.enikos.gr)
«Έτρωγα καρπούζι κάθε μέρα για 1 εβδομάδα – Αυτές είναι οι αλλαγές που παρατήρησα» – Τι αποκαλύπτει συγγραφέας υγείας
Αυτή είναι μια πολύ δημοφιλής συνταγή αυτή την περίοδο και ομολογώ ότι την δοκίμασα μόνο για το άρθρο. Η ιδέα είναι να κόψετε το καρπούζι σε φέτες που μοιάζουν λίγο σε μέγεθος και πάχος με ένα μικρό μοσχαρίσιο σνίτσελ. Στη συνέχεια, πανάρετε κάθε φέτα με ελαιόλαδο, υγρό καπνό, σκόρδο σε σκόνη και πιπέρι. Τέλος, τις τηγανίζετε ή τις ψήνετε στη σχάρα. Δεν τρώω πολύ κρέας, οπότε η ιδέα μιας vegan εκδοχής σνίτσελ μου άρεσε…αλλά δεν είναι αυτό ακριβώς. Σε καμία περίπτωση δεν… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)