(Πηγή: seleo.gr)
Η κατανάλωση τροφών, που περιέχουν βακτήρια ή τοξίνες, μπορεί να προκαλέσει τροφική δηλητηρίαση.
Η τροφική δηλητηρίαση οφείλεται κυρίως σε βακτήρια όπως ο σταφυλόκοκκος, η Escherichia Coli, η σαλμονέλα, η αλλαντίαση, ο εντερόκοκκος, η λιστέρια κ.ά., τα οποία έχουν αναπτυχθεί σε τροφές, οι οποίες είτε δεν έχουν παρασκευαστεί καλά, είτε δεν έχουν διατηρηθεί σωστά.
Πολλοί, βέβαια, υποφέουν κάθε χρόνο από τα δυσάρεστα συμπτώματα της τροφικής δηλητηρίασης, από ιογενή ή βακτηριακή μόλυνση.
Html code here! Replace this with any non empty text and that’s it.
Για την καλύτερη προστασία σας, λοιπόν, δεν έχετε παρά να διαβάσετε τις συμβουλές που δίνει η μικροβιολόγος Primrose Freestone, λέκτορας Κλινικής… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)