Μητσοτάκης: Ευκαιρία για ενίσχυση των Ελληνογερμανικών οικονομικών σχέσεων η συμμετοχή της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας στην 88η ΔΕΘ

(Πηγή: seleo.gr)

Ως ευκαιρία να ενισχυθούν οι Ελληνογερμανικές οικονομικές σχέσεις και να αναγνωριστούν νέες ευκαιρίες, χαρακτήρισε την 88η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα των εγκαινίων του Γερμανικού περιπτέρου, στο πλαίσιο της συμμετοχής της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας.

Συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για εξαιρετική συνεργασία σε διμερές επίπεδο, υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία της συμμετοχής της Γερμανίας ως τιμώμενης χώρας στην 88η ΔΕΘ για την Ελλάδα, χαρακτηρίζοντας την παρουσία των 135 επιχειρήσεων και φορέων της Γερμανίας στο γερμανικό περίπτερο είναι απόδειξη των ισχυρών διμερών οικονομικών δεσμών. Ακόμα πρόσθεσε πως η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται πολύ γρήγορα και παρουσιάζει πολλές ευκαιρίες… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.