ΕΦΕΤ: Διαπιστώθηκε παθογόνος μικροοργανισμός σε σουτζουκάκια (ΦΩΤΟ)

(Πηγή: seleo.gr)

Στον εντοπισμό παθογόνου μικροοργανισμού στο πλαίσιο ελέγχου σε παρτίδα με σουτζουκάκια προχώρησε ο ΕΦΕΤ καλώντας τους πολίτες να μην προβούν σε κατανάλωση του προϊόντος.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του ΕΦΕΤ επισημένεται πως η Περιφερειακή Διεύθυνση Ηπείρου του οργανισμού, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος έλεγχος για την παρακολούθηση Μικροβιολογικών κριτηρίων ασφάλειας τροφίμων», έτους 2024, προέβη σε δειγματοληψία παρασκευάσματος κρέατος με την εμπορική ονομασία «ΣΟΥΤΖΟΥΚΑΚΙ», ημερομηνία παραγωγής 03-09-2024 και ημερομηνία λήξης 13-09-2024 που παράγεται από την εταιρεία ΥΙΟΙ ΓΟΥΓΟΥΣΗ Ο.Β.Ε.Ε. στο 12ο χλμ. Ε.Ο. Καστοριάς-Κορησού. Κατόπιν μετά τις εργαστηριακές αναλύσεις στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Ιωαννίνων, διαπιστώθηκε η παρουσία του παθογόνου μικροοργανισμού… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *