Θεσσαλονίκη: Ζαμάν φουντ “Σπάνιες γαίες, σπάνιες πρώτες ύλες, σπάνια πιάτα, σπάνιες ευκαιρίες”

(Πηγή: seleo.gr)

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τουρισμού διοργανώνουν την τελευταία εκδήλωση γαστρονομίας με τον γενικό τίτλο “Ζαμάν φουντ-Σπάνιες γαίες, σπάνιες πρώτες ύλες, σπάνια πιάτα, σπάνιες ευκαιρίες” την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στις 19:00, στην αγορά Μοδιάνο, στο πλαίσιο των 59ων Δημητρίων.

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης είναι η άμεση πρόσβαση σε μοναδικές πρώτες ύλες που αποτελούν το «άλφα» και το «ωμέγα» για τη δημιουργία των αξέχαστων γαστρονομικών πιάτων: Ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης του εστιατορίου +Τροφή, η Νανά Ζυγούρα της ομάδας Chef Stories, και η Αλεξάνδρα Ανθίδου, διευθύντρια των Οινοποιών Βορείου Ελλάδος, συζητούν για τις πρώτες φρέσκες ύλες με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα και… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.