Cantina Magazine, την Κυριακή με το ΘΕΜΑ

(Πηγή: www.protothema.gr)

Θεσσαλονίκη:Η εμπειρία της πόλης μέσα από 250 διευθύνσεις.
Γυρίσαμε γειτονιές παλιές και νέες, χαθήκαμε στις αγορές της, ανακαλύψαμε νέα στέκια για μεζέ και φαγητό, κοκτέιλ και κρασιά, πήραμε καφέ και κουλούρι στο χέρι για παρέα. Αυτές είναι οι 24 πιο νόστιμες εμπειρίες της πόλης.
Κλείσιμο
1. Οι αγορές της πόλης: Από το Καπάνι στη Μοδιάνο και από την Άθωνος στη Δραγούμη, εκεί χτυπάει η νόστιμη καρδιά της Θεσσαλονίκης.
2. Γλυκά

Αυτή την Κυριακή με το Πρώτο Θέμα το CANTINA magazine παρουσιάζει:

Ζαχαροπλαστεία με ιστορία και μέλλον: που τρώμε τρίγωνα, άρμενοβίλ, εργολάβους κά.
3. Αναζητώντας το κουλούρι Θεσ/νικης: Είναι τραγανό και λεπτό ή… Πηγή (Πηγή: www.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.