Θεσσαλονίκη: Η έκθεση food and drinks κάνει ποδαρικό με μακεδονική κουζίνα και γαστρονομικά αριστουργήματα από τα εστιατόρια της πόλης

(Πηγή: www.voria.gr)

Τι σχέση μπορεί να έχουν πιάτα με βουβαλίσιο τυρί Κερκίνης, βασιλομανίταρα των Γρεβενών και πατάτες από τον Πολύμυλο με μια έκθεση τροφίμων και ποτών;

Η ΔΕΘ Helexpo αναδιοργανώνει τη γαστρονομία στις κλαδικές της εκθέσεις εγκαθιδρύοντας εκ θεμελίων μια νέα έκδοση έκθεσης τροφίμων και ποτών, την food and drinks by Detrop, με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής παράδοσης της Θεσσαλονίκης αλλά και τη διασύνδεσή της με την πόλη.

Σε μια πρωτοποριακή δράση για την πρόοδο της έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί από τη 1 έως τις 3 Νοεμβρίου, διάσημοι σεφ της πόλης πρόκειται να σερβίρουν πιάτα με προϊόντα παραγωγών που συμμετέχουν στην έκθεση.

«Στόχος μας… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.