(Πηγή: www.newsit.gr)
Μπαίνουμε σιγά-σιγά, στην πιο γλυκιά σεζόν. Θα την ανοίξουμε σήμερα, με μία συνταγή, που θα μπορούσε να είναι υβρίδιο μελομακάρονου και κουραμπιέ. Γιατί, έχει και άρωμα βουτύρου και κάνει βουτιά στο σιρόπι.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Tasteit
Μια υπέροχη γλυκιά μπουκιά, μια πρόταση νοσταλγική, εξωτική, που φέρνει στο μυαλό αφηγήσεις από τις χαμένες πατρίδες. Από τη Σμύρνη, συγκεκριμένα. Το σεκέρ παρέ, ήταν το καθημερινό κέρασμα για τον απογευματινό καφέ. Δεν ήταν τόσο πρόχειρο γλυκό, όσο ο χαλβάς, που ήταν μόνο, για την οικογένεια, ούτε τόσο γιορτινό, όσο ο μπακλαβάς και το γαλακτομπούρεκο, που σερβίρονταν στα καλά τραπέζια.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Όσο, λοιπόν η Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, «φορτώνει» και τα σπίτια,… Πηγή (Πηγή: www.newsit.gr)