Συνταγή για αρωματικό πανετόνε με πορτοκάλι και κράνμπερι

(Πηγή: www.enikos.gr)

Σ’ ένα μπολ μίξερ με το εξάρτημα για ζύμη, προσθέστε όλα τα υλικά εκτός από τα αποξηραμένα κράνμπερι και ρυθμίστε το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα για 3 λεπτά ή μέχρι να ενσωματωθούν όλα τα υλικά.

Το πανετόνε είναι ένα παραδοσιακό ιταλικό γλυκό ψωμί που συνδέεται άρρηκτα με τα Χριστούγεννα. Η αφράτη υφή του και τα αρωματικά υλικά το καθιστούν ένα από τα πιο αγαπημένα γλυκά των εορτών. Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού και κράνμπερι προσδίδει ξεχωριστό άρωμα και μοναδική γεύση.

Στη συνέχεια, αυξήστε την ταχύτητα σε μεσαία-υψηλή για άλλα 11-12 λεπτά. Η ζύμη πρέπει να είναι λεία, λαμπερή και να μην κολλάει στο… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *