(Πηγή: www.enikos.gr)
Ηράκλειο: «Δεν φαινόταν επικίνδυνος», λέει ο ψυχίατρος που εξέτασε τον 33χρονο Γάλλο λίγες ημέρες πριν από την φονική παράσυρση
Η μικρή κοινωνία της Ανώπολης Ηρακλείου παραμένει συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (18/12). Ένας 33χρονος Γάλλος φέρεται να οδήγησε με… υψηλή ταχύτητα και να παρέσυρε μία γυναίκα, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της.
Ο ψυχίατρος του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, Αντώνης Χριστονάκης, είχε εξετάσει τον 33χρονο λίγες ημέρες πριν από το περιστατικό. Σε δηλώσεις του στο neakriti.gr, ανέφερε ότι «δεν φαινόταν επικίνδυνος».
«Ήταν απόλυτα ήρεμος. Το εμφανές παραλήρημά του δεν αφορούσε κανέναν άλλο παρά τον ίδιο και τον “ψεύτικο” πατέρα του,… Πηγή

