Συνταγή για πατάτες ογκρατέν με μπέικον

(Πηγή: www.enikos.gr)

Σε ένα τηγάνι βάζουμε το γάλα, το σκόρδο, τα φύλλα δάφνης, το θυμάρι και το πράσο, τα αφήνουμε να πάρουν βράση. Σβήνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να εμποτιστούν για 1 ώρα. Στραγγίζουμε το γάλα και απορρίπτουμε τα λαχανικά και τα βότανα.

Από τα οικογενειακά γεύματα μέχρι τα γιορτινά τραπέζια, αυτή η συνταγή θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας. Σε αυτό το πλούσιο και κρεμώδες πιάτο, οι πατάτες είναι μισοβρασμένες στο μείγμα της κρέμας, κάτι που επιτρέπει στο άμυλο τους να βοηθήσει ώστε πήξει η σάλτσα. Η προσθήκη μπέικον καθιστά αυτή τη συνταγή ένα εξαιρετικό κυρίως γεύμα, ιδανικό για κάθε περίσταση.

Βάζουμε το… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *