(Πηγή: www.enikos.gr)
Αυξάνουμε τη θερμοκρασία του φούρνου στους 210C. Ρίχνουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο σε ένα ταψί, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο και ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν και να ροδίσουν στις άκρες. Αφαιρούμε το σκόρδο και αφήνουμε στην άκρη. Γυρίζουμε τις φέτες κρεμμυδιού και ψήνομε για άλλα 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν και να αρχίσουν να ροδίζουν. Αφήνουμε να κρυώσουν.
Πανεύκολη συνταγή για λαχταριστή Κις Λορέν με τυρί και κρεμμύδι
Αναζητάτε μια συνταγή που συνδυάζει την απλότητα με την πολυτέλεια; Η τάρτα τυριού και κρεμμυδιού είναι η ιδανική επιλογή. Αυτή η κλασική Κις Λορέν (Quiche Lorraine) αποκτά πιο πλούσια… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)