Ομελέτα ρολό με καπνιστή γαλοπούλα και τυρί κρέμα

(Πηγή: cantina.protothema.gr)

Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά. Σερβίρουμε την ομελέτα κομμένη σε ρολά με φρέσκο θυμάρι και σχοινόπρασο.

Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά, προσθέτουμε την Arla κρέμα γάλακτος, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε πολύ καλά με αυγογδάρτη να ενωθούν όλα τα υλικά σε ένα μείγμα.

Τοποθετούμε ένα τηγάνι 26-28 εκ. σε μέτρια- χαμηλή φωτιά, το αλείφουμε με το βούτυρο Lurpak και προσθέτουμε τη μισή ποσότητα από τα αυγά.

Με μια σπάτουλα σιλικόνης ανακατεύουμε αμέσως και αφήνουμε τα αυγά να ψηθούν για περίπου 5΄.

Στρώνουμε επάνω στην ομελέτα 2 φέτες Arla Harvati τυρί Π.Ο.Π.και 5 φέτες μορταδέλα, πασπαλίζουμε με πιπέρι και τυλίγουμε σε… Πηγή (Πηγή: cantina.protothema.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *