Κύκλωμα προστασίας: Είχαν πάνω από 60 εταιρείες, έκαναν ιλιγγιώδεις αναλήψεις μετρητών -Το σύστημα που είχαν χτίσει

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Ένα πολυδαίδαλο σύστημα εταιρειών φέρεται να εμπλέκεται με τη δράση του κυκλώματος απάτης και προστασίας οίκων ανοχής, καζίνο κ.λπ.

H Υπηρεσία των Εσωτερικών Υποθέσεων, που χειρίστηκε την υπόθεση, στις 9/1/2025 έλαβε το πόρισμα της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, η οποία πραγματοποίησε έρευνα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε βάσει των τιμολογίων που έχουν υποβληθεί για τα έτη 2021-2024, της επεξεργασίας των τραπεζικών λογαριασμών των εμπλεκομένων στο κύκλωμα εταιρειών, των πινάκων ενδοκοινοτικών αποκτήσεων-παραδόσεων, από καταστάσεις απασχόλησης εργαζομένων, και των στοιχείων που αντλήθηκαν από αστυνομικά αρχεία.

Ο πρόεδρος της Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, στο τελικό του συμπέρασμα καταλήγει:

«…Ένα σύνολο φυσικών… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *