(Πηγή: tvxs.gr)
Μήνυση κατά του εφέτη ανακριτή Λάρισας κατέθεσαν συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών μεταξύ των οποίων η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης.
Σε δηλώσεις τους προς τους δημοσιογράφους η Μαρία Καρυστιανού ανέφερε ότι κατέθεσαν μήνυση κατά του κ. Μπακαΐμη καθώς όπως είπε 649.000 αρχεία κατατέθηκαν στον ανακριτή αλλά δεν έχουν ενταχθεί στη δικογραφία.
«Καταθέσαμε μήνυση εναντίον του και όποιου άλλου εμπλεκόμενου σε αυτήν την πράξη» ανέφερε η Μαρία Καρυστιανού, ενώ καταφέρθηκε εκ νέου κατά του Αρείου Πάγου λέγοντας ότι έδωσε στήριξη στο πρόσωπο του ανακριτή.
«Επί δύο χρόνια λοιπόν, καταλαβαίνετε το μέγεθος της συγκάλυψης και της κοροϊδίας από πλευράς του ανακριτή»,… Πηγή (Πηγή: tvxs.gr)