Πυρ και μανία η Καίτη Γαρμπή για το «κάνε κανένα παιδί»: «Ο κύριος νόμιζε ότι είναι στο καφενείο της γειτονιάς του»

(Πηγή: www.zappit.gr)

Home / Ψυχαγωγία / Πυρ και μανία η Καίτη Γαρμπή για το «κάνε κανένα παιδί»: «Ο κύριος νόμιζε ότι είναι στο καφενείο της γειτονιάς του»
Πυρ και μανία η Καίτη Γαρμπή για το «κάνε κανένα παιδί»: «Ο κύριος νόμιζε ότι είναι στο καφενείο της γειτονιάς του»
Κυριακή, 9.3.2025, 16:38
Zappit@ZAPPIT_

“Αν η Ζωή Κωνσταντοπούλου θέλει να κάνει παιδιά, αν θέλει να κάνει οικογένεια, αν δεν θέλει, είναι δικαίωμα της” τονίζει η Καίτη Γαρμπή.

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» παραχώρησε η Καίτη Γαρμπή δηλώσεις, στο μεσημέρι της Κυριακής, στον Alpha. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να σχολιάσει… Πηγή (Πηγή: www.zappit.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *