Hurriyet: Θα ακυρωθεί το πτυχίο του Ιμάμογλου – «Οι δειλοί προσπαθούν να μας τρομάξουν», λέει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης

Hurriyet: Θα ακυρωθεί το πτυχίο του Ιμάμογλου – «Οι δειλοί προσπαθούν να μας τρομάξουν», λέει ο δήμαρχος Κωνσταντινούπολης

Νέο εμπόδιο φαίνεται να προκύπτει στην υποψηφιότητα του δημάρχου Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Hurriyet, σήμερα ή τη Δευτέρα η Σχολή Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κωνσταντινούπολης θα προχωρήσει σε ακύρωση του πτυχίου του.

Σε άρθρο του στη φιλοκυβερνητική τουρκική εφημερίδα, ο δημοσιογράφος Αμπντουλχαμίτ Σελβί, με διασυνδέσεις στο προεδρικό μέγαρο, αναφέρει ότι το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης αναμένεται σήμερα να ολοκληρώσει την έκθεσή του σχετικά με το πτυχίο του Ιμάμογλου και να την στείλει στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων, η διοίκηση της οποίας… (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *