Χίθροου: Χωρίς εφεδρικά συστήματα το αεροδρόμιο που λειτουργεί πλέον κανονικά – Ζημιά δεκάδων εκατομμυριών λιρών από την πυρκαγιά

Φωτιά στο αεροδρομιο Χίθροου Φωτογραφία Reuters

Το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου επανέρχεται σήμερα (22.03.2025) σε πλήρη λειτουργία, μια ημέρα μετά την πυρκαγιά σε κοντινό υποσταθμό του δικτύου ηλεκτροδότησης που έκοψε το ρεύμα στις εγκαταστάσεις του και είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει ο μεγαλύτερος αεροπορικός κόμβος της Ευρώπης και να προκληθεί χάος τις αερομεταφορές διεθνώς.

Κάποιες πτήσεις στο αεροδρόμιο Χίθρου πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Παρασκευής (21.03.2025) αλλά η αναστολή της λειτουργίας κατά το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του αεροδρομίου που εξυπηρετεί τον πέμπτο υψηλότερο αριθμό επιβατών στον κόσμο είχε αποτέλεσμα χιλιάδες επιβάτες να αντιμετωπίσουν προβλήματα, με πάρα πολλούς να αναζητούν δωμάτια σε ξενοδοχεία… (Πηγή: www.newsit.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *