Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: 3.000 σελίδες η δικογραφία – Το αδίκημα της απιστίας για Βορίδη και Αυγενάκη και οι «κοριοί» που «έκαψαν» βουλευτές

(Πηγή: www.newsit.gr)

Με τη διαβίβαση, χθες Τετάρτη (25.6.2025) στη Βουλή, της δικογραφίας της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για τον ΟΠΕΚΕΠΕ, άνοιξε ο δρόμος για τη διερεύνηση της υπόθεσης των παράνομων επιδοτήσεων με ευρωπαϊκό χρήμα, από το Κοινοβούλιο.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI

Η κυβέρνηση, αφού μελετήσει τη δικογραφία για τον ΟΠΕΚΕΠΕ που βρίσκεται ήδη στη Βουλή και αξιολογήσει αν πέραν των δεδομένων πολιτικών ευθυνών, προκύπτουν τεκμηριωμένες ενδείξεις και για ποινικές ευθύνες για τους πρώην υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης, θα καθορίσει την στάση της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αν δηλαδή θα δρομολογήσει ή όχι, τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ώστε οι κ.κ. Μάκης Βορίδης και Λευτέρης Αυγενάκης, κατά το «μοντέλο των Τεμπών» να βρεθούν άμεσα στον φυσικό… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *