(Πηγή: www.enikos.gr)
Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Το παρασκήνιο, οι αντικαταστάτες και οι επόμενες κινήσεις μετά τις παραιτήσεις Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη και Μπουκώρου
Οι παραιτήσεις αυτές έρχονται στον απόηχο της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ, η οποία βρίσκεται πλέον στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας καθώς και της σχετικής δικογραφίας που διαβιβάστηκε στη Βουλή.
Μετά την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες, ο Πρωθυπουργός ενημερώθηκε λεπτομερώς για το περιεχόμενο της δικογραφίας, και σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η απόφαση για τις παραιτήσεις κρίθηκε αναπόφευκτη.
Παράλληλα, τα κόμματα της αντιπολίτευσης κλιμακώνουν την πίεση και φέρονται να κλίνουν προς το ενδεχόμενο κατάθεσης αιτήματος για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, ενώ τα σενάρια για την αναδιάταξη του κυβερνητικού… Πηγή

