(Πηγή: www.enikos.gr)
4 ώρες πριν
Χαλκιδική: Απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή σε δασικές περιοχές τριών δήμων 20:35, Σάββατο 28 Ιουνίου 2025 κοινωνία Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές, πυροσβεστική και τοπική αυτοδιοίκηση, λόγω των καιρικών συνθηκών που ευνοούν την εκδήλωση πυρκαγιών, στην Χαλκιδική.
Στη Χαλκιδική, με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Χαλκιδικής Αικατερίνης Ζωγράφου, απαγορεύεται για αύριο η κυκλοφορία πεζών και τροχοφόρων κάθε είδους, στους δήμους Κασσάνδρας, Σιθωνίας και Αριστοτέλη.
Σημειώνεται ότι αύριο η Χαλκιδική είναι σε υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, σύμφωνα με τον Χάρτη Πολιτικής Προστασίας.
Η απαγόρευση ισχύει για τις εξής περιοχές:
α) στη Χερσόνησο Κασσάνδρας («Κορυφογραμμή» (από Κασσανδρινό μέχρι Αγία Παρασκευή), «Αράπης» και «Χαλκοβούνι» Τ.Κ…. Πηγή

