(Πηγή: www.tanea.gr)
Την επιχειρησιακή ενίσχυση στο λιμάνι του Πειραιά – τη δεύτερη μέσα σε 3 μήνες – με 50 επιπλέον στελέχη του Λιμενικού Σώματος ανακοίνωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιώτικης πολιτικής, Βασίλης Κικίλιας.
Απευθυνόμενος στα 100 συνολικά νέα στελέχη, ο κ. Κικίλιας τόνισε ότι η ασφάλεια «αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για το υπουργείο, ενώ παράλληλος στόχος είναι η ποιοτική εξυπηρέτηση των Ελλήνων και ξένων ταξιδιωτών».
Επισήμανε ότι η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη ενίσχυσης, διαθέτοντας αξιωματικούς υψηλής εκπαίδευσης και αποτελεσματικότητας και κάλεσε όλα τα στελέχη να επιδείξουν επαγγελματισμό, σεβασμό στους πολίτες και εκτίμηση στους ναυτικούς και στους εργαζομένους των… Πηγή

