(Πηγή: www.enikos.gr)
Μαρούλι: Το απλό κόλπο ώστε να διατηρηθεί φρέσκο και να μην μαυρίσει για 10 μέρες, σύμφωνα με ειδικό
Το μαρούλι είναι βασικό συστατικό σε κάθε κουζίνα, αλλά μπορεί να μαραθεί γρήγορα. Υπάρχει όμως ένα απλό κόλπο για να διατηρήσετε το μαρούλι φρέσκο και τραγανό, για έως και 10 ημέρες, χρησιμοποιώντας ένα κοινό αντικείμενο που έχετε ήδη.
Το μαρούλι, όπως πολλά φρούτα και λαχανικά, είναι ευαίσθητο στην αλλοίωση, εάν δεν αποθηκευτεί σωστά. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε νερό το καθιστά επιρρεπές στο να στεγνώσει και να μαραθεί ή ακόμη και να μουχλιάσει εάν υπάρχει υπερβολική υγρασία.
Το απλό κόλπο για να διατηρήσετε το μαρούλι… Πηγή

