Ειρήνη Μουρτζούκου: Αδίστακτη δράση, σκότωνε με απάθεια, ψυχρότητα, σκληρότητα -Τι λέει το κατηγορητήριο

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Ως ένα πρόσωπο που με «αδίστακτη δράση» που προσπαθούσε με «εμμονή και επιμονή» να σκοτώσει παρουσίαζει η ανακρίτρια Πατρών την Ειρήνη Μουρτζούκου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η καθ’ ομολογίαν δολοφόνος τριών βρεφών και της αδελφής της, που πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Κυριακή, προσπάθησε συνολικά τέσσερις φορές να σκοτώσει ένα από τα παιδιά της, ξεκινώντας από τις 14 Σεπτεμβρίου 2023, με το «έργο» της να ολοκληρώνεται στις 17 Οκτωβρίου του ίδιου έτους.

Μάλιστα, από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι Αρχές η 25χρονη κρίθηκε «επικίνδυνη» και «ύποπτη διάπραξης νέων αδικημάτων», κάτι που έφερε τη σύλληψή της, κατόπιν έκδοσης σχετικού εντάλματος.

Όπως σημειώνεται στο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *