Μπριάμ, ψητός μπακαλιάρος και μαυρομάτικα με τσιγαριαστά βλήτα, ξεχωρίζουν στο μενού της επόμενης εβδομάδας

(Πηγή: www.newsit.gr)

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού με πληθώρα φρέσκων προϊόντων, που είναι ιδανικά για ελαφριά γεύματα.

Το μενού αυτής της εβδομάδας έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να αναδεικνύει τα εποχικά ζαρζαβατικά, μέσα από υγιεινές επιλογές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Περιλαμβάνει πολλά πιάτα με ψάρι και θαλασσινά, ιδανικά για το καλοκαιρινό κλίμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παρακάτω θα βρείτε, όπως πάντα και τη λίστα με τα απαραίτητα ψώνια.

Το γλυκό ή το παγωτό το αφήνω πάνω σας, όπως και τη συχνότητα με την οποία θα τα καταναλώνετε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μπριάμ: στον φούρνο για να ξεροψηθούν οι πατατούλες. Απαιτεί πικάντικη φέτα για το σερβίρισμα.

Ψώνια: κρεμμύδι, σκόρδο, πατάτες, κολοκύθια, μελιτζάνες, πιπεριά, πράσινη και κόκκινη, μαϊντανό φρέσκο, ρίγανη ξερή, φρέσκιες… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *