Προφυλακίζεται η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απολογία της – «Θα αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί» λέει ο δικηγόρος της

(Πηγή: www.enikos.gr)

Προφυλακίζεται η Ειρήνη Μουρτζούκου μετά την απολογία της – «Θα αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί» λέει ο δικηγόρος της

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της που ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τη 1 το μεσημέρι της Κυριακής (13/07) και διήρκησε περίπου 2 ώρες, η καθ’ ομολογίαν παιδοκτόνος Ειρήνη Μουρτζούκου.

Η ίδια αποχώρησε ήδη από το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, όπως ακριβώς κατέφθασε, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η φέρεται να δήλωσε μετανιωμένη, ενώ δεν απάντησε στις ερωτήσεις της ανακρίτριας, καθώς απολογήθηκε μέσω υπομνήματος.

Η ίδια, φέρεται να παραδέχθηκε τους 4 θανάτους που είχε ομολογήσει στην ανωμοτί κατάθεσή της, ενώ… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *