(Πηγή: www.newsit.gr)
«Ουσιαστικά απαγορευτικός» είναι ο προτεινόμενος από τον Ντόναλντ Τραμπ δασμός 30% στα προϊόντα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι για το διατλαντικό εμπόριο και θα μπορούσε να δικαιολογήσει αντίποινα, δήλωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής του μπλοκ.
Φωτογραφία: iStock
Ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα (14.7.2025) πριν από μια συνάντηση των υπουργών Εμπορίου με αφορμή τους δασμούς, ο Μάρος Σέφτσοβιτς προειδοποίησε ότι τα αντίμετρα μπορεί να είναι στο τραπέζι ως επιλογή για να αντεπιτεθούν στις εισφορές του Ντόνανλντ Τραμπ.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Η τρέχουσα αβεβαιότητα που προκαλείται από τους αδικαιολόγητους δασμούς δεν μπορεί να συνεχιστεί επ’ αόριστον. Ως εκ τούτου, πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα τα αποτελέσματα, συμπεριλαμβανομένων –… Πηγή

