Ειρήνη Μουρτζούκου: «Μέχρι να συλληφθεί είχε σχέσεις με την Πόπη, διασκέδαζαν μαζί – Δέχομαι απειλές», λέει η μητέρα της

(Πηγή: www.newsit.gr)

Η Πόπη Αναγνωστοπούλου, μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου

Μπορεί η Ειρήνη Μπουρτζούκου να έχει οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού για τις δολοφονίες τεσσάρων παιδιών, ωστόσο, η μητέρα της Πόπη Αναγνωστοπούλου υποστηρίζει ότι δέχεται απειλές.

Σύμφωνα με όσα είπε η Πόπη Αναγνωστοπούλου, μητέρα της προφυλακισμένης στον Κορυδαλλό Ειρήνης Μουρτζούκου παλιά προφίλ της κόρης της στα social media που ήταν ανενεργά μετά τη σύλληψή της έχουν ενεργοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μέσα από τους λογαριασμούς εκτοξεύονται απειλές εις βάρος της ίδιας της Πόπης Αναγνωστοπούλου, δημιουργώντας έντονη ανησυχία για την ασφάλειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η Ειρήνη μπορεί να μπήκε μέσα, αλλά δέχομαι απειλές ακόμα και γίνονται πιο έντονες. Θα γίνει καταγγελία εκεί που πρέπει… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *