Οι συνομιλίες που αποκάλυψαν τους ναρκέμπορους αστυνομικούς – Ο ανθυπαστυνόμος έκανε τον αδερφό της συντρόφου του «βαποράκι»

(Πηγή: www.protothema.gr)

Οι συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους οι ναρκέμποροι αστυνομικοί, ένας ανθυπαστυνόμος και ένας υπαστυνόμος, είναι αυτές που συνετέλεσαν καθοριστικά στην αποκάλυψη του κυκλώματος ναρκωτικών που αποτελούνταν από τέσσερις ένστολους και πέντε ιδιώτες.
Όπως προέκυψε από την έρευνα των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ., τα μέλη της οργάνωσης έκαναν «χρυσές» δουλειές καταφέρνοντας να αποκομίσουν ποσά που προσεγγίζουν τα πέντε εκατομμύρια ευρώ!
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από καταγγελίες που έφθασαν στα γραφεία του Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας και αφορούσαν στα πεπραγμένα του ανθυπαστυνόμου, φερόμενου ως αρχηγού της ομάδας, και του υπαστυνόμου ο οποίος παλαιότερα υπηρετούσε στη Δίωξη Ναρκωτικών. Σύντομα… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *