Η Maserati ενισχύει την αυτονομία των Grecale και GranTurismo Folgore

(Πηγή: www.newsauto.gr)

Αντί να επεκτείνει τη γκάμα της, η Maserati επικεντρώνεται φέτος στη βελτίωση των υπαρχόντων ηλεκτρικών της μοντέλων, προσφέροντας αυξημένη αυτονομία στα Grecale και GranTurismo Folgore.

Η Maserati προχωρά εντός του 2025 στην αναβάθμιση των δύο ηλεκτρικών της μοντέλων, Grecale Folgore και GranTurismo Folgore, παρουσιάζοντας εκδόσεις με αυξημένη αυτονομία. Η ιταλική φίρμα επιλέγει έτσι να επενδύσει στην εξέλιξη των ήδη διαθέσιμων EVs της, καθώς η μειωμένη παγκόσμια ζήτηση για premium ηλεκτρικά οχήματα επηρεάζει και την ίδια.

Ο επικεφαλής μηχανικός της Maserati, Davide Danesin, εξήγησε πως η στρατηγική της εταιρείας προσαρμόστηκε στη συγκυρία: «Αναπτύξαμε εξαιρετικές τεχνολογίες τα προηγούμενα χρόνια και τώρα επικεντρωνόμαστε στη συνεχή… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *