(Πηγή: www.enikos.gr)
Κατά τη διάρκεια μιας διατροφής χωρίς ζάχαρη, μπορείτε να απολαύσετε τα περισσότερα φρούτα. Περιέχουν φυσικά σάκχαρα, αλλά είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά. Όλα αυτά είναι εξαιρετικά για την υγεία σας. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να αποφύγετε φρούτα με υψηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη όπως τα σταφύλια, οι πολύ ώριμες μπανάνες και τα μάνγκο. Αντ’ αυτού, επικεντρωθείτε σε φρούτα με χαμηλότερη περιεκτικότητα σε ζάχαρη όπως τα μούρα, τα μήλα ή τα αχλάδια. Επίσης, αποφύγετε τους χυμούς φρούτων και τα αποξηραμένα φρούτα
Ζάχαρη: Γιατρός αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει στο σώμα σας όταν την κόψετε για 30 ημέρες
Η ζάχαρη, ένα συστατικό που… Πηγή

