Συνολάκης για λειψυδρία: Σοβαρό το πρόβλημα στην Αττική -Σε πολύ χαμηλά επίπεδα οι ταμιευτήρες της ΕΥΔΑΠ

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Στα προβλήματα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει η Ελλάδα αναφέρθηκε σε συνέντευξή του ο καθηγητής Φυσικών Καταστροφών, Κωνσταντίνος Συνολάκης.

Η κατάσταση στη λίμνη του Μόρνου πριν από μερικούς μήνες / Φωτογραφία αρχείου: Αντώνης Νικολόπουλος / Eurokinissi

Στον απόηχο των κυβερνητικών ανακοινώσεων, ο κ. Συνολάκης τόνισε αρχικά μιλώντας στο ERTNEWS πως το πρόβλημα είναι πάρα πολύ μεγάλο και ήρθε η ώρα να το δούμε σοβαρά. Μάλιστα διευκρίνισε πως δεν έχει μοναχά αυξηθεί η κατανάλωση του νερού, αλλά έχει μειωθεί και η ποσότητά του.

Στην Αθήνα, με τα στοιχεία από το 2024, η κατανάλωση έχει αυξηθεί περίπου κατά ένα 10%, ωστόσο στις τουριστικές περιοχές η κατανάλωση μπορεί… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *