(Πηγή: www.enikos.gr)
Ρόδος: «Έγδυσαν» υπάλληλο ξενοδοχείου με καλοστημένη τηλεφωνική απάτη – Έχασε 1.600 ευρώ σε 10 λεπτά
Μέσα σε μόλις 10 λεπτά, εργαζόμενος σε πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Ρόδο είδε τις οικονομίες του να κάνουν «φτερά», πέφτοντας θύμα μιας τηλεφωνικής απάτης που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλοστημένου σεναρίου.
Σύμφωνα με τη «Δημοκρατική», ο δράστης εμφανίστηκε ως λογιστής ξενοδοχειακού ομίλου και, προσποιούμενος ότι ήθελε να του καταβάλει επίδομα 250 ευρώ, απέσπασε τραπεζικά στοιχεία και προχώρησε σε δύο υψηλές αναλήψεις μέσω της πλατφόρμας Revolut.
Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα, ενώ ζητήθηκε και η δέσμευση του ποσού από την Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
Όπως αναφέρει… Πηγή

