Γιώργος Καπουτζίδης: «Στα 20 το για πάντα μού φαινόταν και λίγο τρομακτικό, τώρα που είμαι 53 μπορώ να το κουμαντάρω»

(Πηγή: www.zappit.gr)

Home / Showbiz / Γιώργος Καπουτζίδης: «Στα 20 το για πάντα μού φαινόταν και λίγο τρομακτικό, τώρα που είμαι 53 μπορώ να το κουμαντάρω»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Στα 20 το για πάντα μού φαινόταν και λίγο τρομακτικό, τώρα που είμαι 53 μπορώ να το κουμαντάρω»
Δευτέρα, 28.7.2025, 19:04
Zappit@ZAPPIT_

«Μπορείς μετά τα 50 όντως να είσαι πιο σίγουρος για την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις» παραδέχεται ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «Κ» της Καθημερινής της Κυριακής και στη δημοσιογράφο Μαρία Αθανασίου.

Μεταξύ άλλων, ο σεναριογράφος, θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την επιθυμία του… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *