Τορίνο: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον 15χρονο Δημήτρη που υπέστη θερμοπληξία – «Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει πίσω δυνατός»

(Πηγή: www.enikos.gr)

Τορίνο: Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον 15χρονο Δημήτρη που υπέστη θερμοπληξία – «Θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει πίσω δυνατός»

Κρίσιμο το επόμενο 48ωρο για τον 15χρονο Δημήτρη που μεταφέρθηκε στο Τορίνο για μεταμόσχευση έπειτα από θερμοπληξία, όπως ανέφερε ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ρίου, Ανδρέας Ηλιάδης.

Αφού ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αρκετά δύσκολη μεταφορά του Δημήτρη από τον Άραξο στο Τορίνο, «τώρα είναι τα δύσκολα» τονίζει ο γιατρός του 15χρονου. «Γι’ αυτό βρίσκομαι σήμερα κοντά σας, να σας υπενθυμίσω το πόσο σημαντικό και επίκαιρο είναι το θέμα της δωρεάς οργάνων. Αυτό λοιπόν το όργανο που ψάχνουμε απεγνωσμένα να… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *