Φάμελλος για ΟΠΕΚΕΠΕ / «Ο κ. Μητσοτάκης μας ζήτησε να γίνουμε συμμέτοχοι στη συγκάλυψη»

(Πηγή: tvxs.gr)

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά έβαλε στο στόχαστρο ο Σωκράτης Φάμελλος κατά την ομιλία του στη Βουλή στη συζήτηση επί της πρότασης της ΝΔ για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ. Ads Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για διγλωσσία, υπενθυμίζοντας παλαιότερες δηλώσεις του υπέρ της σημασίας των εξεταστικών επιτροπών.
«Ο κ. Μητσοτάκης μας ζήτησε να γίνουμε συμμέτοχοι στη συγκάλυψη, απορρίπτοντας την πρόταση για προκαταρκτική επιτροπή και υπερψηφίζοντας την πρόταση για εξεταστική. Με λίγα λόγια, να πετάξουμε στα σκουπίδια 3.000 σελίδες δικογραφίας», υπογράμμισε.
Συνέχισε λέγοντας: «Δεν έχουμε ακούσει καμία διάψευση από τον πρωθυπουργό ότι πρόκειται για ένα καραμπινάτο, κομματικό σκάνδαλο… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *