Παλαιό Φάληρο: Κατέθετε κλαίγοντας η μητέρα που παράτησε το 3χρονο κοριτσάκι στη θάλασσα και πέθανε αβοήθητο – Νέο βίντεο ντοκουμέντο

(Πηγή: www.newsit.gr)

Την ώρα που κατέθετε η μητέρα της 3χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Παλαιό Φάληρο, νέα ντοκουμέντα έρχονταν στο φως από εκείνη την «μαύρη» ημέρα, που το παιδάκι αφέθηκε στην τύχη του μέσα στη θάλασσα, από την ίδια του την μητέρα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία πνοή του. 

Το απόγευμα της Παρασκευής (1/8/25) βρήκε την μητέρα του άτυχου κοριτσιού, να καταθέτει στο λιμενικό τμήμα του Φλοίσβου την ίδια ώρα που στελέχη της υπηρεσίας έκαναν έρευνες στο σπίτι της στα Κάτω Πατήσια. Εκεί, που εντοπίστηκε και συνελήφθη σήμερα (1/8/25) μετά από μέρες ερευνών, για την ανατριχιαστική υπόθεση. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ίδια κλαίγοντας, είπε στους… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *