Παραδοσιακή ρεβυθάδα, ταλιατέλες με ντοματίνια και τυριά και κολοκυθόπιτα, ξεχωρίζουν στο μενού της επόμενης εβδομάδας

(Πηγή: www.newsit.gr)

Καλοκαίρι με αγαπημένα φαγητά που γίνονται με φρέσκα υλικά και ακολουθώντας παραδοσιακές συνταγές.

Φωτογραφία Wavebreak / Profimedia

Αυτό το εβδομαδιαίο διατροφολόγιο, προσφέρει μια ποικιλία γεύσεων και θρεπτικών συστατικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα πιάτα είναι κάποιες φορές απλά, αλλά τη αναμονής και κάποιες άλλες, εύκολα και γρήγορα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εδώ σας έχω τι θα χρειαστεί να προμηθευτείτε για τα μαγειρέματα όλης της εβδομάδας, αναλυτικά για κάθε φαγητό.  

Ένα μπολ με καρπούζι και ένα μπολ με πεπόνι, κομμένα έτοιμα, είναι το καλύτερο επιδόρπιο για τις ζεστές μέρες, ενώ τα βράδια, μπορείτε να τα προσφέρετε με φέτα και προσούτο, αντίστοιχα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παραδοσιακή ρεβυθάδα φούρνου: επειδή το φαγητό αυτό θέλει πολλές ώρες, για μούλιασμα και… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *