(Πηγή: www.enikos.gr)
Θρίλερ στον Χολαργό: 57χρονος πέταξε μολότοφ και ταμπουρώθηκε στο σπίτι του – Απομακρύνονται οι ένοικοι της πολυκατοικίας Enikos Newsroom 11:33, Τρίτη 05 Αυγούστου 2025 κοινωνία Θρίλερ στον Χολαργό, όπου ένας 57χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, έχει ταμπουρωθεί στο σπίτι του. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο, καθώς υπήρχε εισαγγελική εντολή για εγκλεισμό του.
Όταν έφτασαν στην οδό Κιλκίς, ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι οπλισμένος, κλειδώθηκε στο διαμέρισμα, απειλώντας από το μπαλκόνι περαστικούς και αστυνομικούς.
Μάλιστα, πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι ο 57χρονος, πέταξε διάφορα αντικείμενα από το μπαλκόνι, ακόμη και μολότοφ.
Στο σημείο βρίσκεται σε… Πηγή

